English informations
 
Természettudomány
A táplálkozás százmillió éves története
A táplálkozás százmillió éves története
A táplálkozás százmillió éves története
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Stephen Le: A táplálkozás százmillió éves története - Mit ettek az őseink, és miért fontos ez ma? (2021)
ISBN: 9789634931072
Életünknek manapság kevés olyan területe van, amelyet annyi ellentmondásos információ terhel, mint az étrendünk: együnk sok húst, ne együnk sok húst, a teljes kiőrlésű gabonák egészségesek, a teljes kiőrlésű gabonák katasztrofálisak, csak bizonyos élelmiszereket szabad fogyasztanunk, mindent ehetünk, de mértékkel, és így tovább. A különböző kultúrák évszázados konyhái a bonyolult biológiai igények és a környezet által finomhangolt evolúció eredményei. Mit tehetünk az egészségünkért a tömegélelmiszerek korában? Stephen Le kanadai biológiai antropológus könyve elődeink táplálkozási stratégiáit feltáró nagy ívű történeti áttekintés, a világ különböző földrészein élő embereket és az ottani ételfogyasztási szokásokat bemutató szórakoztató útirajz, aktuális tudományos kutatás és meggyőző életmód-tanácsadó egyszerre.
Pénznem:
HUF
Ár:
2 880 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk