English informations
 
Szakkönyv
Vágóállat- és húsminőség
Vágóállat- és húsminőség
Vágóállat- és húsminőség
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Dr. Szűcs Endre (szerk.): Vágóállat- és húsminőség (2002)
ISBN: 9789639422452
Az egészséges ember számára a rendszeres húsfogyasztás szervesen hozzátartozik a teljes értékű táplálkozáshoz. A húsminőség napjainkban különösen fontossá vált – elég csak a közelmúlt eseményeire gondolnunk (kergemarha-kór stb.) A könyv teljes körű felvilágosítást és tájékoztatást ad a vágóállatok minősítéséről, osztályozásáról, a hús fizikai, fiziológiai és biokémiai tulajdonságairól, az egyéb a hús minőségét befolyásoló tényezőkről, a környezetterhelésre gyakorolt hatásról valamint a minőségbiztosításról a hústermelésben.
Pénznem:
HUF
Ár:
2 380 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk