English informations
 
Szakkönyv
Hűtőipari kézikönyv 1. - Alapismeretek
Hűtőipari kézikönyv 1. - Alapismeretek
Hűtőipari kézikönyv 1. - Alapismeretek
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Beke György: Hűtőipari kézikönyv 1. - Alapismeretek - Alapismeretek (2002)
ISBN: 9789639358706
A Hűtőipari kézikönyv első kiadása óta nagyot fejlődött az élelmiszerek hűtése, gyorsfagyasztása az egész világon, így hazánkban is. A kézikönyv az elmúlt évtizedek alatt az oktatásban, a műszaki fejlesztésben és a mindennapi szakmai munkában nélkülözhetetlen hiánycikké vált. Új eljárások, új termékek jelentek meg és a táplálkozástudomány is más követelményeket támaszt a feldolgozott élelmiszerekkel szemben. Nőtt a hűtőlánc, az élelmiszer-biztonsági követelmények szerepe. A kézikönyv szerzői, akik az élelmiszer-tudomány, az élelmiszerhűtés, -fagyasztás szakemberei, a legújabb kutatási, fejlesztési eredményeken alapuló ismereteik alapján dolgozták fel a fejezeteket.
Pénznem:
HUF
Ár:
5 100 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk