English informations
 
Szakkönyv
Házi vágás, bontás, töltelékáru készítés
Házi vágás, bontás, töltelékáru készítés
Házi vágás, bontás, töltelékáru készítés
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Bernhard Gahm: Házi vágás, bontás, töltelékáru készítés - Sertés, marha, juh, házinyúl (2011)
ISBN: 9789632867601
A könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el családjukat, azok pedig, akik még nem próbálkoztak ilyesmivel, megtanulhatják belőle. Mivel háznál leggyakrabban sertést vágunk, ezért először a sertés vágásának és feldolgozásának fogásait írja le lépésről lépésre, színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva. Ezután mutatja be a szarvasmarha, a juh és a házi nyúl vágásának és bontásának munkaműveleteit. A szerző a bontáskor nyert húsrészek feldolgozásának lehetőségeivel is foglalkozik. Tárgyalja a hurka, a kolbász és hasonló finomságok készítésének menetét, a vágáskor nyert hús és egyéb termékek (sertészsír) feldolgozásának és eltartásának lehetőségeit (füstölés, hűtés, fagyasztás).
Pénznem:
HUF
Ár:
3 315 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk