English informations
 
Szakkönyv
Házi élelmiszer-feldolgozás
Házi élelmiszer-feldolgozás
Házi élelmiszer-feldolgozás
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Csanádi József; Gyimes Ernő (szerk.); Véha Antal: Házi élelmiszer-feldolgozás (2011)
ISBN: 9789639935846
Jelen könyv azt a célt szolgálja, hogy a kistermelők az alapvető ismeretek birtokában dönthessenek arról, hogy belevágnak- e az alaptermékek házi feldolgozásába és értékesítésébe, amellyel több bevétel érhető el. Ugyancsak hasznos információkat szeretne átadni azzal, hogy sok termékkel kapcsolatban ötleteket ad arra: miért, mit, hogyan tegyünk a jó minőségű, piacképes termék elkészítéséhez?
Pénznem:
HUF
Ár:
3 825 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk