English informations
 
Szakkönyv
A szója feldolgozása, felhasználása
A szója feldolgozása, felhasználása
A szója feldolgozása, felhasználása
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Balikó Sándor; Bódis László; Kralovánszky U. Pál: A szója feldolgozása, felhasználása - Élelmezésre, takarmányozásra (2007)
ISBN: 9789632863412
A szója a XX. század karriernövénye. Nemcsak Kelet-Ázsia, de már Európa és Amerika népeinek táplálkozásába is nélkülözhetetlenül beépült. A modern élelmiszeripar egyetlen ága sem nélkülözi ma már a szójafehérjét, a szójababot vagy a szójalecitint, hiszen beltartalmi, táplálkozásbiológiai értéke vitathatatlan, kedvező élettani hatása bizonyított. A három elismert hazai szerző ismerteti a szója sokirányú feldolgozási lehetőségét, azok ipari technológiáját, a szójatermékeket, a szója élelmiszeripari szerepét, a szójakészítményeket és felhasználási területüket, a takarmányozásban betöltött szerepét.
Pénznem:
HUF
Ár:
3 315 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk