English informations
 
Életmód, Egészség
Provence ízei
Provence ízei
Provence ízei
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Gui Gedda, Marie-Pierre Moine: Provence ízei - A piactól a terített asztalig (2022)
ISBN: 9789635447404
Érett, piros paradicsom, feketén csillogó olajbogyó, krémes kecskesajt, illatos füge - a Provence ízeivel a mediterrán térség összes csodálatos és autentikus ízét megkóstolhatjuk. Főzzünk a több mint 100 helyi receptből álló válogatásból, hogy olyan hagyományos provanszál ételeket főzhessünk, mint a marhadaube, töltött paradicsom, ratatouille vagy bouillabaisse. Gui Gedda a provanszál konyha tanácsadó séfje és tanára. Provence Var nevű régiójában született és nevelkedett vendéglátással foglalkozó családban, és sokan őt tartják a provence-i konyha legnagyobb ismerőjének. Marie-Pierre Moine több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik a gasztronómiai és boros média területén. A Taste magazin korábbi szerkesztője, akinek 1995 óta havonta jelennek meg tárcái a House and Garden című magazin hasábjain.
Pénznem:
HUF
Ár:
7 500 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk