English informations
 
Életmód, Egészség
A főzés tudománya
A főzés tudománya
A főzés tudománya
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Dr. Stuart Farrimond: A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan (2023)
ISBN: 9789636042486
Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról! Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát? Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor? Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket? Hogyan marad a hal szaftos sütéskor? A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk. - Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre. - A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése. - Látványos, informatív illusztrációk. Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.
Pénznem:
HUF
Ár:
5 119 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk