English informations
 
Természettudomány
Ehető gombák Magyarországon
Ehető gombák Magyarországon
Ehető gombák Magyarországon
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Almási Petra: Ehető gombák Magyarországon - Vadon termő gombák gyűjtése, feldolgozása és 200 hazai faj étkezési útmutatója (2025)
ISBN: 9786156326508
EHETŐ GOMBÁK * BIZTONSÁGOS GYŰJTÉS * KONYHAI FORTÉLYOK Az erdőn-mezőn vadon termő gomba értékes élelem és ízletes konyhai alapanyag. Nem meglepő, hogy gyűjtése és fogyasztása egyidős az emberiséggel. A gombaszedéssel töltött természetjárás test és lélek gyógyírja, a teli kosár pedig az élelem-önellátást és a kulináris kalandozásokat is támogatja. Az Ehető gombák Magyarországon összefoglalja a gombászás történetét, a biztonságos gyűjtés írott és íratlan szabályait, a gombák friss felhasználási módjait és tartósítási technológiáit. Bemutatja a hazai ehető gombák teljes kínálatát 200 hazai faj részletes gyűjtési és felhasználási útmutatójával. A gyűjtemény éppúgy kalauzolja a kezdő, a gyakorlott gombászokat és a szakellenőröket e sokszínű világban, mint a különleges alapanyagokra nyitott háziasszonyokat és a szakácsokat. FEDEZD FEL A MAGYARORSZÁGI EHETŐ VADONT!
Pénznem:
HUF
Ár:
8 361 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk