English informations
 
Életmód, Egészség
Tárcsás finomságok
Tárcsás finomságok
Tárcsás finomságok
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Sőregi Éva; Niksz Gyula: Tárcsás finomságok (2016)
ISBN: 9789632518626
A tárcsát eredetileg a mezőgazdaságban használták. Örök homály fedi, hogy kinek és mikor jutott eszébe, hogy ezek az öntöttvas vagy acéllapok sütögetésre is alkalmasak. Az utóbbi időben meglehetősen divatossá váltak, manapság készen lehet kapni sütőtárcsát. Leggyakrabban szelet húsokat, halat, zöldséget sütünk rajta, de készíthetünk lecsót, palacsintát vagy túrós csuszát is. A többi szabadtéri sütési eljárással összehasonlítva a legnagyobb különbség, hogy a felület közepén összegyűlő zsiradékba belemártogathatjuk a húsokat. A tárcsa jobban szabályozható hőt biztosít: egyszerre lehet rajta párolni és sütni is.
Pénznem:
HUF
Ár:
960 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk