English informations
 
Életmód, Egészség
Szuvidálás
Szuvidálás
Szuvidálás
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Michael Koch, Guido Schmelich, Otto Stephan: Szuvidálás (2021)
ISBN: 9789634479086
SZUVIDÁLÁS - A CSÚCSGASZTRONÓMIA INNOVATÍV FŐZÉSI TECHNIKÁJA, AMELY EGYETLEN KONYHÁBÓL SEM HIÁNYOZHAT! Részletes bevezetés, kreatív menüjavaslatok és profi tippek a tökéletes ízvilágért. Több mint 90 gourmet recept: marhabélszín BBQ hollandi mártással, polip fekete rizottóval, sárgarépa narancsos-mézes vajjal, gőzölt csokoládés ravioli angol citromkrémmel, és még sok más. Ezenfelül: főzésidő-táblázatok húshoz, halhoz, zöldséghez, gyümölcshöz és tojáshoz, továbbá részletes húskisokos, beleértve a fűszerezési és marinálási technikákat is.
Pénznem:
HUF
Ár:
4 416 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk