English informations
 
Életmód, Egészség
Szeszfőzés házilag
Szeszfőzés házilag
Szeszfőzés házilag
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Aaron Hyde: Szeszfőzés házilag - Útmutató kezdő és haladó házipárlat-készítőknek (2023)
ISBN: 9789635096343
TANULD MEG A HÁZI LEPÁRLÁS ÖSSZES FORTÉLYÁT - BELEÉRTVE AZ ALAPOKAT, AZ ÍZFEJLESZTÉST ÉS A PALACKOZÁST - EBBŐL AZ IRÁNYADÓ KÉZIKÖNYVBŐL! Akár arról keresel egyértelmű, érthető információkat, hogy miképpen készítsd el az első párlatodat, akár gyakorlott házipárlat-főzőnek mondhatod magadat, ha tovább szeretnéd tökéletesíteni az italaidat, jó helyen jársz. Ebben az útmutatóban Aaron Hyde minősített szakember avat be a különböző eljárások kulisszatitkaiba, a fermentáció fázisától a lepárlás folyamatain át az érlelésig és a lehetséges keverések készítéséig. A könyvben olvashatsz: - A lepárlásról: Az alapokról, a desztilláció elméletéről, a különböző lepárlókészülék-dizájnokról, a párlatokról és hozzávalóikról. - A lepárlás előtti teendőkről: Ismerd meg a fermentáció folyamatait, készítsd el a saját cefrédet! - A lepárlás folyamatáról: Ez a lényeg! Az útmutató leghosszabb része e témát járja körül, bemutatva a modern desztillációs technikákat, a lepárlás folyamatát, a kulcsfontosságú döntéseket, a folyamatvezérlést, a szesz begyűjtését és további desztillációs lépcsőket. - A lepárlás utáni eljárásokról: Az ízvilág kifejlesztéséről, illetve kontrollálásáról, az alkohol szűréséről, az érlelés folyamatáról, a minőségi szempontokról, a keverésről, továbbá a palackozásról és a tárolásról is hasznos ismereteket szerezhetsz. - Receptek: Akár bourbont, akár skót whiskyt, gint, rumot vagy vodkát szeretnél készíteni, ha lépésről lépésre követed a szerző instrukcióit, tökélyre fejlesztheted a tudományodat. Megbízható és kipróbált információival ez a kötet a párlatkészítés új sztenderdjét teremti meg.
Pénznem:
HUF
Ár:
6 256 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk