English informations
 
Életmód, Egészség
Rostban gazdag ételek egyszerűen
Rostban gazdag ételek egyszerűen
Rostban gazdag ételek egyszerűen
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Soltész Erzsébet, Gajda Zoltán: Rostban gazdag ételek egyszerűen (2025)
ISBN: 9786156488602
A rost jó! Hogy miért? Választ kapunk rá ebben a hiánypótló könyvben, amely a szerzők korábbi kötetének esszenciáját nyújtja át új köntösben. Az élelmi rostokban gazdag étrend segíthet az egészségmegőrzésben és számos betegség megelőzésében, mégis kevesen tudják, hogyan valósítható meg a mindennapokban. A téma iránt elkötelezett dietetikus szerzők, Soltész Erzsébet és Gajda Zoltán a rostban gazdag táplálkozás témáját szakmai alapossággal, mégis olvasmányosan járják körül ebben a kiadványban. A rostok szupererejének bemutatása mellett foglalkoznak a mikrobiom egyensúlyának jelentőségével, táplálkozással való kapcsolatával, a változatos, kiegyensúlyozott étrend legfontosabb elveivel. Gyakorlati tanácsokkal segítik a rostbevitel fokozatos felépítését: útmutatót kapunk a termékjelölések értelmezéséhez, tippeket az otthoni sütés-főzéshez. Sokszor fellapozható hasznos kézikönyv és receptgyűjtemény ez a tudatosan táplálkozó, saját és családja étrendjére odafigyelő Olvasó számára. Az 57 színes, rostban gazdag étel receptje között találhatók újszerű fogások és hagyományos ételek is, az elkészítést segítő praktikákkal.
Pénznem:
HUF
Ár:
5 391 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk