English informations
 
Életmód, Egészség
Otthoni tartósítás erjesztéssel
Otthoni tartósítás erjesztéssel
Otthoni tartósítás erjesztéssel
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Bellersenquirini, Cosima: Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen! (2017)
ISBN: 9786155178986
A fermentáció napjaink egyik újrafelfedezése, amelynek segítségével a savanyú káposzta, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, és házilag megoldható a sörfőzés és a kenyérsütés is. Az élelmiszerek fermentálása (azaz erjesztése) ősrégi módszer, és ezáltal sokféle étel előállítása és tartósítása lehetővé vált. A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, de elsősorban páratlanul finomak! A könyv több mint 250 receptet tartalmaz az alábbi témákban: - tartósítás sóban és tejsavas erjesztés - tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése - különleges kenyerek, péksütemények - ecet és bor készítése házilag
Pénznem:
HUF
Ár:
1 792 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk