English informations
 
Életmód, Egészség
Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában
Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában
Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Dr. Kádas Lajos: Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában (2015)
ISBN: 9789630983327
A nagy sikerű 60 híres ember, 60 híres étel c. kötet, valamint a Déligyümölcsök a konyhában című műve után Kádas Lajos ezúttal a gasztronómiában leggyakrabban használt italok világába igyekszik elkalauzolni az olvasót. Az olvasmányos leírásokból tizenöt italcsoport történetét és legfontosabb sajátosságait ismerhetjük meg, ezekhez természetesen receptek is társulnak, amelyeket ínycsiklandók ételfotók tesz még élvezetesebbé.
Pénznem:
HUF
Ár:
2 554 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk