English informations
 
Életmód, Egészség
MAG - Modern Alap Gasztronómia
MAG - Modern Alap Gasztronómia
MAG - Modern Alap Gasztronómia
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Kocsonya Kálmán, Vomberg Frigyes, Illés Vince Levente: MAG - Modern Alap Gasztronómia (2024)
ISBN: 9789638987570
A MAG célja az ételkészítés szakmai alapjainak bemutatása. Konyhatechnológiákat ismertet formabontó megközelítésben, útmutatókkal segíti a szakoktatók munkáját, és mindazokat, akik az ételkészítési szakma elsajátítására vállalkoztak. Étkezési szokásaink megváltoztak, új gasztronómiai irányzatok születtek, nemcsak a nagyvilágban, de Magyarországon is a gasztronómiai forradalom idejét éljük. Ennek következményeként a hazai munkaerőpiacon is hatalmas az igény az azonnal használható tudással rendelkező szakácsok iránt. Olyan tudásanyaggal rendelkező szakemberekre van szükség, akik kiválóan ismerik a MAG-ban szereplő konyhatechnológiákat és képesek is azt a gyakorlatban alkalmazni. A MAG egyesíti az általános mellett a modern gasztronómiai konyhatechnológiák alapjait, valamint egyedülálló módon, az éttermi cukrászat tanait is. A MAG gyakorlati segítséget nyújt. A technológiák ismertetését a fejezetek végén található QR kódokon keresztül elérhető képek, fázisfotók és videó anyagok illusztrálják, valamint könyvjelző formájában puskát is ad a mértékegység átváltásokhoz. Sajátítsd el a technológiákat, hogy a legjobb helyeken dolgozhass!
Pénznem:
HUF
Ár:
6 715 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk