English informations
 
Életmód, Egészség
Húsipari szakkönyv
Húsipari szakkönyv
Húsipari szakkönyv
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Kertész István: Húsipari szakkönyv - Bevezetés a hentesáru különlegességek készítésének műhelytitkaiba (2023)
ISBN: 9786156603456
Kertész István könyve az egyike legátfogóbb húsipari szakkönyveknek, mely a különleges receptek sorát mutatja be. Összesen 214 recept található a könyvben és itt olvashatóak azok a ritkaság számba menő leírások, elkészítési módok, melyek a kolbászok, disznósajtok, különböző pácolási módok, egyéb húskészítési eljárások, stb. Könyvünk egy igazi kulináris ritkaság és minden húsimádó könyvespolcán jelentős helyet harcol ki magának. A könyv az 1943-ban megjelent mű reprint változata.
Pénznem:
HUF
Ár:
1 984 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk