English informations
 
Életmód, Egészség
Halak, vadak elkészítése
Halak, vadak elkészítése
Halak, vadak elkészítése
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Stőgermayer Antal: Halak, vadak elkészítése (2015)
ISBN: 9786155496165
Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt a neve, a hazai sajtóban, mint vendéglő tulajdonos és a vad és hal ételek szakértője. Ebben az időben már ő volt a vármegyei kaszinó restaurateurje, s halcsarnokot is működtetett a Szabadság téren. Szamuely Tibor vésztörvényszéke végeztette ki 1919-ben.
Pénznem:
HUF
Ár:
1 856 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk