English informations
 
Életmód, Egészség
Gyümölcsfélék a táplálkozásban
Gyümölcsfélék a táplálkozásban
Gyümölcsfélék a táplálkozásban
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Gyümölcsfélék a táplálkozásban (2024)
ISBN: 9786155144660
Jelen írás több mint hetven éve íródott, de minden megállapítása helytálló és hasznosítható az emberek étkezésében. A gyümölcsöknek nincsen nagy energiát képviselő értékük, tehát nem hasonlíthatók fűtő- és tápérték szempontjából a tojáshoz, húshoz és más dús fehérje-, zsír- és szénhidráttartalmú élelmiszerhez. A korszerű táplálkozástudomány megállapította, hogy a gyümölcsök nemcsak a vitaminoknak és a sóknak a hordozói, de egyébként is rendkívül fontos szerepet játszanak az emésztésben, az ásványi anyagcserében és az egészség fenntartásában. A gyümölcs tehát nem luxuscikk, hanem valóságos és nélkülözhetetlen élelmiszer, amely nem hiányozhat étrendünkből.
Pénznem:
HUF
Ár:
2 430 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk