English informations
 
Életmód, Egészség
Gasztronómiai szótár - Francia-magyar, Magyar-francia
Gasztronómiai szótár - Francia-magyar, Magyar-francia
Gasztronómiai szótár - Francia-magyar, Magyar-francia
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Francoise Kerndter; Fritz Kerndter; Pálfy M.: Gasztronómiai szótár - Francia-magyar, Magyar-francia - Francia-Magyar, Magyar-Francia (2008)
ISBN: 9789637460562
- Összesen mintegy 5000 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 6000 fordítással irányonként - Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb. - Függelék: francia és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről - A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben résztvevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal.
Pénznem:
HUF
Ár:
1 914 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk