English informations
 
Életmód, Egészség
Főzzünk fűszernövényekkel
Főzzünk fűszernövényekkel
Főzzünk fűszernövényekkel
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Renate Volk; Fridhelm Volk: Főzzünk fűszernövényekkel (2016)
ISBN: 9786155178962
A könyv arra buzdít mindenkit, hogy használjon a főzéshez vad- és fűszernövényeket: fekete nadálytövet, medvetalpat vagy tyúkhúrt. Készítsük a spenótos lasagnét podagrafűvel és gyermekláncfűvel, vagy a zöldfűszeres túrókrémbe csabaírét és borágót is tegyünk. Az ínycsiklandó, egészséges receptek izgalmas és új ötletek kipróbálására csábítanak. A könyv második felében a jól ismert fűszernövények mellett rég elfeledett, ehető vadnövényeket mutatunk be, mint például a közönséges gyíkfű, a mezei katáng vagy a réti legyezőfű. Végül a könyvből azt is megtudhatjuk, hogyan ismerjük fel, mikor és hová ültessük, hogyan tartósítsuk, és hogyan hasznosítsuk a vad- és fűszernövényeket a konyhában.
Pénznem:
HUF
Ár:
2 500 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk