English informations
 
Életmód, Egészség
Befőzés és tartósítás
Befőzés és tartósítás
Befőzés és tartósítás
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Cosima Bellersen Quirini: Befőzés és tartósítás - 399 recept - lekvárok, savanyúságok és egyéb finomságok (2024)
ISBN: 9786155723667
A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőr készítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig élvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk. A szerző számtalan szokatlan ételvariációt mutat be, és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el bennünket, hogy kedvet kapjunk a befőzéshez.
Pénznem:
HUF
Ár:
3 500 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk