English informations
 
Életmód, Egészség
BBQ a javából
BBQ a javából
BBQ a javából
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
BBQ a javából - Bevezetés a szmókerhasználat rejtelmeibe, lépésről lépésre (2023)
ISBN: 9789635824588
ELŐKÉSZÍT, FÜSTÖL, BEFAL Útmutató a hús füstöléséhez - lépésről lépésre Ínycsiklandó barbecue ételt nem csak egyetlen bevált módon lehet készíteni, és épp ez adja a BBQ élvezetét és nehézségét. A BBQ a javából az ünnepelt pitmasterek bennfentes tanácsaival, a lépésről lépésre megírt útmutatókkal és a BBQ mesterfogásainak bemutatásával bevezeti az olvasót a húsok füstön sütésének rejtelmeibe. A 95 recept mellett, amelyek révén megsüthetjük a saját marhaszegyünket, oldalasunkat, tépett malachúsunkat és más, hihetetlenül ízletes barbecue finomságokat, ez a megbízható útmutató tartalmaz még: Praktikus szmóker illusztrációkat és tucatnyi felbecsülhetetlen értékű tippet marha-, sertés-, csirkehús, tenger gyümölcsei és más húsok füstön sütéséhez Kezdő, középhaladó és haladó címkék a receptekhez, hogy az egyszerűbbel kezdhessük és onnan haladhassunk a nagyobb kihívások felé Eredeti ötletek lenyűgöző barbecue-köretekhez, többek között nyári babsaláta, dijoni burgonyasaláta és káposzta déli módra, hogy teljes legyen az étkezés Minden szószt, szárazpácot, sós páclevet és marinádot, amire a recepteken kívül szükség lehet A Texasra, Észak- és Déli-Karolinára, Memphisre és Kansas Cityre jellemző helyi barbecue-stílusok közelebbi bemutatását A BBQ a javából mind az új szmókerüket frissen felavatóknak, mind a tapasztaltabb füstölőknek megadja a szükséges recepteket és tippeket ahhoz, hogy mindenki a mi ínycsiklandó barbecue ételeinkre vágyjon. Receptekkel Sörösdobozos csirke Hikorival füstölt sertés hasalja "Egész napos" füstölt marhaszegy Homárfarok tengerparti módra Tépett sertéshús tacóban, salsa verdével
Pénznem:
HUF
Ár:
3 839 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk