Az örök fiatalság szakácskönyve - Öregedésgátló alapanyagok, életerőt adó ételek (2014)
ISBN: 9789632892627
Egy szakácskönyv több mint 130 recepttel öregedésgátló alapanyagokkal, energiát, életerőt adó ételekkel
Szeretné magát minél tovább jól és energikusnak érezni, megelőzni a betegségeket és fiatalabbnak látszani? Táplálkozási szakértők által összeállított szakácskönyvünk
segítségével megállíthatja az öregedési folyamatokat, mindeközben ízletes és egészséges ételeket fogyaszthat.
Egyszerű megoldások, amelyek segítségével fokozhatja vitalitását, lassíthatja az öregedést és csökkentheti a korral együtt járó leggyakoribb betegségek kialakulásának kockázatát.
Egészséges, tápláló ételek receptjei, a legjobb egészségvédő és öregedésgátló alapanyagokból összeállítva. Kedvcsinálónak két példa: Sült hal parmezánbundában és mandulatorta lime-sziruppal.
Korszerű táplálkozási tanácsok és konyhai trükkök, amelyek segítenek, hogy fitten és nagyszerűen érezze magát minden életkorban!