English informations
 
Életmód, Egészség
Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell
Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell
Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
N. Nagy Sándor: Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell (2023)
ISBN: 9786156603043
A szerző kiváló ismerője a húsipari termékek készítésének, és mint azt könyvében írja: "Könyvemben úgy a hazai vörös kolbászáruk, tartós áruk, debreceni, gyulai, csabai és külföldi hentes és kolbászáruk, valamint finom felvágottak és doboz konzervek készítési, előállítási leírásánál gondot fordítok e körülményekre, amellyel úgy hiszem, ha csak csekély mértékben is, de szolgálni fogom a jobb sorsra érdemes húsiparos társadalom érdekeit. Megismertetem a tanulni vágyó húsiparost a téliszalámi, prágai sonka, különféle májsajtok és dobozkonzervek előállítási módjával." A könyv igazi tankönyve a kulináris élvezetek szerelmeseinek, mely megismerteti olvasóit a különböző csemegék elkészítési módjával, így elméleti és gyakorlati segítséget is ad azokhoz. A könyv az eredeti kiadás reprint változata.
Pénznem:
HUF
Ár:
1 856 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk