English informations
 
Életmód, Egészség
A magyar bor a szakácsművészetben
A magyar bor a szakácsművészetben
A magyar bor a szakácsművészetben
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
A magyar bor a szakácsművészetben (2014)
ISBN: 9786155496011
Az ínymesterség legmélyebb titkaiba is beavatott szakácsművészek, a nagy háztartások, nagy szállodák, vendéglők konyhafőnökei s a régi hagyományokon nevelkedett, képzett háziasszony tudja, hogy egy-két pohár bor kellő helyen, kellő minőségben és kellő időben adagolva az ételekbe, milyen nagy szolgálatokat tesz különlegesen finom ízű fogások elkészítésénél. A polgári háztartások ebéd- és vacsoragondjait viselő mai háziasszonyok nagy része viszont aligha sejti, mennyi ízt vezethet eddig is szerepeltetett ételébe s mennyi új fogással gazdagíthatja az ételsort, ha a konyháján is helyet biztosít a bornak.
Pénznem:
HUF
Ár:
1 472 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk