English informations
 
Életmód, Egészség
A konyhamészáros kézikönyve
A konyhamészáros kézikönyve
A konyhamészáros kézikönyve
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Proháczik János, Csáki József: A konyhamészáros kézikönyve (2024)
ISBN: 9786156788382
A magyar vendéglátásban, szakácsművészetünkben, étlapjainkon igen kiemelkedő helyet foglalnak el a húsból készült főételek. A régi magyar konyhák sütőmesterei és munkatársuk, a konyhamészáros a konyhai munka egyik leglényegesebb részét végezték. A könyv igazi előnye az, hogy bevezet a húsfeldolgozás részleteibe, rengeteg útmutatóval, táblázattal kiegészítve és a sertés, birka, vadhúsok, szárnyasok, halak stb. elkészítéséhez is bőséges támpontot ad. A könyv az eredeti kiadás reprint változata.
Pénznem:
HUF
Ár:
2 624 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk