English informations
 
Életmód, Egészség
A gesztenye
A gesztenye
A gesztenye
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Eisenstock Ildikó: A gesztenye (2014)
ISBN: 9789632783697
A gesztenye gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, és sok jótékony hatása van a házi gyógyászatban is. A szelídgesztenye származásáról, fajtáiról, élettani hatásáról, tápanyagairól és felhasználási lehetőségeiről olvashatunk a könyvben, és persze legkedveltebb oldaláról, a konyhai szerepéről is. Közel 60 ételreceptet tartalmaz a kötet a levesektől, sültektől a süteményekig, tortákig. A tartalomból A gesztenye származása, története A gesztenye növénytani leírása A gesztenye éghajlati, környezeti gényei A gesztenye szüretelése Hazai termőterületek és fajták Szentiványi professzor által kiszelektált fajták Nagymarosi 22 Nagymarosi 37 Nagymarosi 38 Kőszegszerdahelyi 29 Iharosberényi 2 Iharosberényi 57 Iharosberényi 29 A szelídgesztenye kincsei: ásványi anyagok, vitaminok A gesztenye a házi patikában Tárolási, vásárlási tanácsok Érdekességek a gesztenyéről A gesztenye felhasználása a konyhán kívül Receptek gesztenyével Előételek, saláták, falatok Levesek Szárnyashús-ételek Borjú- és marhahúsételek Sertéshúsételek Vadételek Halételek Zöldségételek, köretek Tésztaételek Sütemények, desszertek Befőttek, dzsemek Receptkereső
Pénznem:
HUF
Ár:
1 597 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk