English informations
 
Életmód, Egészség
A chili
A chili
A chili
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Kay Maguire: A chili - Hogyan termesszünk és tartósítsunk chiliket és más paprikákat (2015)
ISBN: 9789635660476
Magyar hegyes erős, Red Savina, Scotch Bonnet és Elephant Trunk – chilik mindenféle színben, formában és csípősségben az édes, húsos fajtáktól azokig, amelyek még a fejünk búbját is csípik. Könyvünk megad minden információt, amelyre szükségünk lehet ahhoz, hogy csípős vagy kevésbé csípős paprikákat termesszünk. Lépésről lépésre bemutatja a magok elvetésének, a növények ápolásának, a termés leszedésének és a gyakori problémák elhárításának módjait. A chilikedvelők bőven találnak a könyvben egyéb érdekességet is, például a tartósításról vagy a Scoville-skáláról, ami a csípősséget mutatja, továbbá inspiráló ötleteket és ínycsiklandó recepteket kapnak ahhoz, hogyan élvezzék munkájuk gyümölcsöt. A táblázatokkal, listákkal, fényképekkel és illusztrációkkal gazdagon ellátott könyv tökéletes útmutató a házilag termesztett chilik világába.
Pénznem:
HUF
Ár:
2 554 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk