English informations
 
Életmód, Egészség
A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése
A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése
A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Fuchs Elemér, Dr. Szathmáry Arisztid: A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése (2022)
ISBN: 9786156385581
Fuchs Elemér és Dr. Szathmáry Arisztid kiváló szakmunkában mutatják be egyrészt a borászati ismeretek tárházát, másrészt az egyéb alkohol tartalmú italok, mint pl. a sör és egyéb szeszesitalok előállításának, kezelésének fontos tudnivalóit. Jelen szakkönyv olyan szerzők munkáinak folytatása, mint Pettenkoffer Sándor, Molnár István, Vargha Imre, de a külföldi szakirodalom fejlődésének ismereteit és tudását is összegzi.
Pénznem:
HUF
Ár:
2 496 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk