English informations
 
Életmód, Egészség
A befőzés művészete
A befőzés művészete
A befőzés művészete
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Lisa Atwood; Rebecca Courchesne; Rick Field: A befőzés művészete - Dzsemek, befőttek, savanyúságok és egyéb finomságok (2012)
ISBN: 9789636895655
A zamatos dzsemektől a zseléken és a pikáns savanyúságokon át a relishekig számtalan módja van a friss gyümölcsök és zöldségek tartósításának. A könyv több mint 130 receptje lépésről lépésre mutatja be az eljárások technikáit; tippeket, kreatív ötleteket ad az eltett finomságok további hasznosítására. E különleges receptgyűjtemény útmutatásai alapján bárki a befőzés mestere lehet.
Pénznem:
HUF
Ár:
5 114 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk