Gasztronómia
Lajos Mari Konyhája
Lajos Mari Konyhája
Lajos Mari Konyhája
Megjelenés: kéthavi lap (6 példány/év)
Súly: 102 g
Várható szállítási idő: 1,5-2 hónap
Ismertető:
A Lajos Mari Konyhája segíti a magazin vásárlóit abban, hogy minden étel tökéletesen készüljön el. A szerkesztők minden megjelenéshez szezonális aktualitásokat társítanak, így magazin első fő témája természetesen a húsvét valamint a tavasz lesz. Az ünnep köré csoportosul néhány rovat, de az egész magazint átlengi a tavaszi szezonalitás, sok zöldséges ételt is találhatnak benne. A nagy húsvéti összeállításban kilenc oldalon kínálunk recepteket az előételektől a főételekig, a sonkától a báránycombig. De ezen felül is lesz egy Ünnepi menü rovat, ahol fázisképek segítik a főétel elkészítését. A magazin állandó rovatai: Villámvacsorák– gyorsan elkészíthető ételekkel, Takarékos tálak – spórolós receptekkel, Vendégváró és egy nagy Édességes összeállítás, hat oldalon. Konyhai alapanyagok is említésre kerülnek, elsőként (szintén az aktualitása miatt) a tojásról tudhatnak meg mindent a magazinvásárlók. És nemcsak a felnőtteket vezeti be Lajos Mari a profi főzőtudományokba, de a gyerekeket is. Nagyival a konyhában, rovatban unokájával készíti a finomságokat.
Pénznem:
HUF
Előfizetés típusa:
Éves
Előfizetés ára:
1 770 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk